Takläggare i Påarp

Annons:

Takläggare i Påarp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Påarp. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Påarp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Påarp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Påarp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Påarp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Påarp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Påarp som du kan anlita för takläggning av din villa i Påarp.

Täta Tak Entreprenad AB
Maskinistg. 14
253 51 PÅARP


Kostnad för takläggning i Påarp

Kostnaden och priset på takläggning i Påarp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Påarp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Påarp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Påarp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Påarp

I Påarp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Påarp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Påarp.

I Påarp fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Påarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Påarp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.