Takläggare i Oxie

Annons:

Takläggare i Oxie - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Oxie. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Oxie med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Oxie rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Oxie samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Oxie och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Oxie

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Oxie som du kan anlita för takläggning av din villa i Oxie.

Sydbab Jonas Billgren AB
Kristinebergsv. 59
238 37 Oxie


Lennart Möller Bleck & Plåt AB
Kristinebergsv. 55
238 37 Oxie


Kostnad för takläggning i Oxie

Kostnaden och priset på takläggning i Oxie kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Oxie. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Oxie. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Oxie från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Oxie

I Oxie hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxie om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Oxie.

I Oxie fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Oxie. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Oxie som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.