Takläggare i Osby

Annons:

Takläggare i Osby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Osby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Osby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Osby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Osby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Osby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Osby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Osby som du kan anlita för takläggning av din villa i Osby.

TH Bygg Osby AB
Aron Nils v. 20
283 32 OSBY


Odelstav och Ericsson Bygger AB
Gunängav. 15
283 36 OSBY


Kostnad för takläggning i Osby

Kostnaden och priset på takläggning i Osby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Osby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Osby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Osby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Osby

I Osby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Osby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Osby.

I Osby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Osby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Osby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.