Takläggare i Örkelljunga

Annons:

Takläggare i Örkelljunga - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Örkelljunga. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Örkelljunga med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Örkelljunga rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Örkelljunga samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Örkelljunga och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Örkelljunga

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Örkelljunga som du kan anlita för takläggning av din villa i Örkelljunga.

Ni & Wi Timmer & Tak
Harbäckshult 362
286 91 örkelljunga


Kostnad för takläggning i Örkelljunga

Kostnaden och priset på takläggning i Örkelljunga kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Örkelljunga. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Örkelljunga. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Örkelljunga från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Örkelljunga

I Örkelljunga hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örkelljunga om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Örkelljunga.

I Örkelljunga fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Örkelljunga. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Örkelljunga som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.