Takläggare i Önnestad

Annons:

Takläggare i Önnestad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Önnestad. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Önnestad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Önnestad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Önnestad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Önnestad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Önnestad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Önnestad som du kan anlita för takläggning av din villa i Önnestad.

Dennis Bygg I Önnestad AB
Ullstorps Byg. 78
291 93 önnestad


Lindhe Per
Hemlemossev. 174
291 93 önnestad


Kostnad för takläggning i Önnestad

Kostnaden och priset på takläggning i Önnestad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Önnestad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Önnestad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Önnestad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Önnestad

I Önnestad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Önnestad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Önnestad.

I Önnestad fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Önnestad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Önnestad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.