Takläggare i Malmö

Annons:

Takläggare i Malmö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Malmö. Sammanlagt finns det 9 olika takfirmor i Malmö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Malmö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Malmö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Malmö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Malmö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Malmö som du kan anlita för takläggning av din villa i Malmö.

Johanssons Byggplåt i Malmö AB
Kantyxeg. 25 A
213 76 MALMÖ


Takmontage AB
Bronsyxeg. 5
213 75 Malmö


Byggagenten Skåne AB
Singelg. 7
212 28 MALMÖ


Takkonsulten AB
Bjurög. 48
211 24 Malmö


Arena Papp & Plåt AB
Cypressv. 10
213 63 MALMÖ


SweDan Tak & Bygg
Dammfriv. 58 C
217 63 MALMÖ


Icopal Entreprenad AB
Lodg. 10
211 24 Malmö


Icopal Brandskydd
040 - 24 74 00O.B. Wiik AB
Singelg. 12
212 28 MALMÖ


Kostnad för takläggning i Malmö

Kostnaden och priset på takläggning i Malmö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Malmö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Malmö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Malmö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Malmö

I Malmö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Malmö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Malmö.

I Malmö fanns det totalt 9 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Malmö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Malmö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.