Takläggare i Lund

Annons:

Takläggare i Lund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lund. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Lund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lund som du kan anlita för takläggning av din villa i Lund.

EF PLÅT AB
Gamlemark 762
225 93 Lund


M.Samuelssons Bygg AB
Gamlemark 762
225 93 Lund


Bleck & Plåt Ulf Jönsson AB
Nöbbelöv 861
226 60 LUND


Wallstens Plåt och Industrimålning AB
Kämpagränden 2
224 76 Lund


Bygg & Plåt Lund AB
Koloniv. 8
226 60 LUND


Lundatak Papp & Plåtslageri AB
Koloniv. 8
226 60 LUND


Kostnad för takläggning i Lund

Kostnaden och priset på takläggning i Lund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lund

I Lund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lund.

I Lund fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.