Takläggare i Ludvigsborg

Annons:

Takläggare i Ludvigsborg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ludvigsborg. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ludvigsborg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ludvigsborg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ludvigsborg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ludvigsborg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ludvigsborg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ludvigsborg som du kan anlita för takläggning av din villa i Ludvigsborg.

Tord Persson Tak & Underhåll AB
Betesvägen 17
242 71 Ludvigsborg


Kostnad för takläggning i Ludvigsborg

Kostnaden och priset på takläggning i Ludvigsborg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ludvigsborg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ludvigsborg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ludvigsborg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ludvigsborg

I Ludvigsborg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånarantal: 1041, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ludvigsborg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ludvigsborg.

I Ludvigsborg fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ludvigsborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ludvigsborg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.