Takläggare i Lönsboda

Annons:

Takläggare i Lönsboda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lönsboda. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Lönsboda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lönsboda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lönsboda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lönsboda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lönsboda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lönsboda som du kan anlita för takläggning av din villa i Lönsboda.

Bygger TD
Gisslaboda 769
280 70 LÖNSBODA


Ragnarsson Byggfirma, S A
Jonstorp 1179
280 70 LÖNSBODA


Kostnad för takläggning i Lönsboda

Kostnaden och priset på takläggning i Lönsboda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lönsboda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lönsboda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lönsboda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lönsboda

I Lönsboda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lönsboda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lönsboda.

I Lönsboda fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lönsboda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lönsboda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.