Takläggare i Lomma

Annons:

Takläggare i Lomma - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lomma. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Lomma med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lomma rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lomma samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lomma och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lomma

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lomma som du kan anlita för takläggning av din villa i Lomma.

Lomma Tak AB
Järng. 29
234 35 LOMMA


Oskarsson&Törnqvist Service AB
Sjög. 10
234 39 LOMMA


Kostnad för takläggning i Lomma

Kostnaden och priset på takläggning i Lomma kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lomma. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lomma. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lomma från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lomma

I Lomma hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lomma om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lomma.

I Lomma fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lomma. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lomma som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.