Takläggare i Löberöd

Annons:

Takläggare i Löberöd - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Löberöd. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Löberöd med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Löberöd rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Löberöd samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Löberöd och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Löberöd

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Löberöd som du kan anlita för takläggning av din villa i Löberöd.

Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB
Österg. 6
241 62 Löberöd


Kostnad för takläggning i Löberöd

Kostnaden och priset på takläggning i Löberöd kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Löberöd. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Löberöd. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Löberöd från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Löberöd

I Löberöd hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Löberöd är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Eslövs kommun i Skåne län men även innefattande en mindre del av Höörs kommun. Cirka två kilometer väster om centrala Löberöd ligger Löberöds slott.

Yta: 77,21 hektar
Invånarantal: 1127, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Löberöd om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Löberöd.

I Löberöd fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Löberöd. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Löberöd som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.