Takläggare i Limhamn

Annons:

Takläggare i Limhamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Limhamn. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Limhamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Limhamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Limhamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Limhamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Limhamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Limhamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Limhamn.

Taksmart Skåne AB
Järnvägsg. 49
216 14 Limhamn


ART ByggCenter AB
Barlastg. 2
216 13 LIMHAMN


Bennys Tak & Bygg I Malmö
Limhamnsv. 109 L
216 13 LIMHAMN


Hemplans Byggplåt AB
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Filips Bygg & Rivning
076 - 864 92 22Hansson Plåtslageri AB, Lasse
Magasinsg. 7
216 13 LIMHAMN


Paradkompaniet AB
V. Ansgarig. 8
216 12 Limhamn


Kostnad för takläggning i Limhamn

Kostnaden och priset på takläggning i Limhamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Limhamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Limhamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Limhamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Limhamn

I Limhamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Limhamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Limhamn.

I Limhamn fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Limhamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Limhamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.