Takläggare i Landskrona

Annons:

Takläggare i Landskrona - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Landskrona. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Landskrona med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Landskrona rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Landskrona samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Landskrona och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Landskrona

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Landskrona som du kan anlita för takläggning av din villa i Landskrona.

TEAMAB
Ö. Kajg. 1
261 35 Landskrona


Bygg- och Renoveringsarbeten Brl
S:t Olovsg. 55
261 36 LANDSKRONA


Landskrona Tak & Plåt
Saltsjög. 8
261 61 LANDSKRONA


NVS Takservice AB
Krang.
261 35 Landskrona


Elittak I Skåne AB
042 - 930 18Kostnad för takläggning i Landskrona

Kostnaden och priset på takläggning i Landskrona kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Landskrona. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Landskrona. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Landskrona från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Landskrona

I Landskrona hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Landskrona om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Landskrona.

I Landskrona fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Landskrona. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Landskrona som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.