Takläggare i Kristianstad

Annons:

Takläggare i Kristianstad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kristianstad. Sammanlagt finns det 9 olika takfirmor i Kristianstad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kristianstad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kristianstad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kristianstad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kristianstad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kristianstad som du kan anlita för takläggning av din villa i Kristianstad.

Kvalitetsbyggen Kristianstad AB
Prästallén 25
291 43 Kristianstad


Jeppssons Plåtslageri
Karlsg. 39
291 59 KRISTIANSTAD


Torsebro Puts & Fasadtjänst AB
Torsekev.
291 94 Kristianstad


Lödde Plåt Helsingborg AB
Industrig. 8
291 36 Kristianstad


Måleri, Bygg & Design AB
070 - 661 00 62NE Persson Bygg AB
Krinova Science Park 14
291 39 KRISTIANSTAD


Måleri & Design
070 - 661 00 62Kristianstad Plåt & Vent AB
Telev. 6
291 62 KRISTIANSTAD


Nilssons Byggnadsplåt, J
Fjälkestadsv. 483
291 94 Kristianstad


Kostnad för takläggning i Kristianstad

Kostnaden och priset på takläggning i Kristianstad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kristianstad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kristianstad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kristianstad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kristianstad

I Kristianstad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kristianstad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kristianstad.

I Kristianstad fanns det totalt 9 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kristianstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kristianstad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.