Takläggare i Klippan

Annons:

Takläggare i Klippan - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Klippan. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Klippan med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Klippan rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Klippan samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Klippan och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Klippan

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Klippan som du kan anlita för takläggning av din villa i Klippan.

Bröderna Hjorts Plåtslageri AB
Åbytorpsv. 19
264 39 KLIPPAN


Nya T. Gudmundsson Bygg AB
Bruksallén 9
264 39 KLIPPAN


Waldemar Bygg
Ö. Blomsterg. 10
264 34 Klippan


Er Byggare
Lantmannag. 10
264 31 KLIPPAN


Kostnad för takläggning i Klippan

Kostnaden och priset på takläggning i Klippan kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Klippan. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Klippan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Klippan från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Klippan

I Klippan hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klippan om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Klippan.

I Klippan fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Klippan. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Klippan som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.