Takläggare i Klågerup

Annons:

Takläggare i Klågerup - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Klågerup. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Klågerup med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Klågerup rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Klågerup samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Klågerup och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Klågerup

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Klågerup som du kan anlita för takläggning av din villa i Klågerup.

Vass på tak
Eksholmsv. 221
233 76 KLÅGERUP


Kostnad för takläggning i Klågerup

Kostnaden och priset på takläggning i Klågerup kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Klågerup. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Klågerup. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Klågerup från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Klågerup

I Klågerup hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klågerup om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Klågerup.

I Klågerup fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Klågerup. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Klågerup som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.