Takläggare i Kävlinge

Annons:

Takläggare i Kävlinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kävlinge. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Kävlinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kävlinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kävlinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kävlinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kävlinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kävlinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Kävlinge.

Kävlinge Tak
Harriev. 24
244 33 KÄVLINGE


Tak under Tak i Skåne AB
Tostarpsv. 17
244 32 Kävlinge


Kävlinge Plåt AB
Harriev. 24
244 33 KÄVLINGE


Kostnad för takläggning i Kävlinge

Kostnaden och priset på takläggning i Kävlinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kävlinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kävlinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kävlinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kävlinge

I Kävlinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kävlinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kävlinge.

I Kävlinge fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kävlinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kävlinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.