Takläggare i Hörby

Annons:

Takläggare i Hörby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hörby. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Hörby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hörby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hörby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hörby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hörby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hörby som du kan anlita för takläggning av din villa i Hörby.

Hörby Taktek AB
Metallg. 10
242 35 Hörby


Sundsholms Bygg
Bang. 6
242 31 Hörby


Jönsson, Lars-Erik
S. Rörum Wästantorp 5606
242 94 HÖRBY


Staffanstorps Takservice
S. Rörum Wästantorp 5606
242 94 HÖRBY


Kostnad för takläggning i Hörby

Kostnaden och priset på takläggning i Hörby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hörby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hörby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hörby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hörby

I Hörby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hörby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hörby.

I Hörby fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hörby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hörby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.