Takläggare i Höör

Annons:

Takläggare i Höör - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Höör. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Höör med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Höör rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Höör samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Höör och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Höör

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Höör som du kan anlita för takläggning av din villa i Höör.

Aman-Bygg
Sjötorpsv. 5
243 35 HÖÖR


Plåtslageri AB Annell & Jansson
Bangårdsg. 6
243 32 Höör


Gamla Bo Bygg & Snickeri
G. Bo Stehagsv. 104
243 95 HÖÖR


Lindgren Bygg Höör AB
Rovelyckan 107
243 91 HÖÖR


Stehags Plåtslageri
S. Munkarp 309
243 95 HÖÖR


Kostnad för takläggning i Höör

Kostnaden och priset på takläggning i Höör kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Höör. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Höör. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Höör från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Höör

I Höör hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höör om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Höör.

I Höör fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Höör. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Höör som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.