Takläggare i Höllviken

Annons:

Takläggare i Höllviken - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Höllviken. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Höllviken med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Höllviken rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Höllviken samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Höllviken och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Höllviken

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Höllviken som du kan anlita för takläggning av din villa i Höllviken.

Lemi KB
Kungstorpsv.
236 32 Höllviken


Kungstorps Plåt
Falsterbov.
236 91 HÖLLVIKEN


Kostnad för takläggning i Höllviken

Kostnaden och priset på takläggning i Höllviken kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Höllviken. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Höllviken. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Höllviken från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Höllviken

I Höllviken hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höllviken om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Höllviken.

I Höllviken fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Höllviken. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Höllviken som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.