Takläggare i Höganäs

Annons:

Takläggare i Höganäs - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Höganäs. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Höganäs med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Höganäs rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Höganäs samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Höganäs och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Höganäs

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Höganäs som du kan anlita för takläggning av din villa i Höganäs.

M P Bygg AB
Strömbergsg. 7
263 57 Höganäs


Panico AB
Bruksg. 22
263 39 Höganäs


Olssons Byggnads AB, Allan
Smältareg. 5
263 39 Höganäs


Wifab Förvaltnings AB
Vikensg. 6
263 32 HÖGANÄSNordvästantak AB
Verkstadsg


Kostnad för takläggning i Höganäs

Kostnaden och priset på takläggning i Höganäs kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Höganäs. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Höganäs. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Höganäs från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Höganäs

I Höganäs hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höganäs om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Höganäs.

I Höganäs fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Höganäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Höganäs som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.