Takläggare i Hässleholm

Annons:

Takläggare i Hässleholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hässleholm. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Hässleholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hässleholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hässleholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hässleholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hässleholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hässleholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Hässleholm.

Vinslövs Plåtslageri AB
Stjärnfallsv. 1
281 43 Hässleholm


B & G Bygg
Bultv. 9
281 43 Hässleholm


Vasstak & Antikviteter
Tykarp 7136
281 92 Hässleholm


Kostnad för takläggning i Hässleholm

Kostnaden och priset på takläggning i Hässleholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hässleholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hässleholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hässleholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hässleholm

I Hässleholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hässleholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hässleholm.

I Hässleholm fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hässleholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hässleholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.