Takläggare i Härslöv

Annons:

Takläggare i Härslöv - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Härslöv. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Härslöv med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Härslöv rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Härslöv samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Härslöv och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Härslöv

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Härslöv som du kan anlita för takläggning av din villa i Härslöv.

Multibygg i Skåne AB
Aspav. 5
261 65 HÄRSLÖV


Konsultfirma Jan Högh
Rosenhällsv. 5
261 92 HÄRSLÖV


Kostnad för takläggning i Härslöv

Kostnaden och priset på takläggning i Härslöv kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Härslöv. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Härslöv. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Härslöv från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Härslöv

I Härslöv hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Härslöv är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Härslövs socken i Skåne med omkring 400 invånare. Norr om Härslöv i Viarp finns Enoch Thulins flygplats. Här finns Härslövs kyrka och ett 200-tal bostadshus. Här finns även ett folkets hus samt ett utomhusbad som är öppet för allmänheten.

Yta: 35,59 hektar
Invånarantal: 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Härslöv om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Härslöv.

I Härslöv fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Härslöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Härslöv som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.