Takläggare i Genarp

Annons:

Takläggare i Genarp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Genarp. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Genarp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Genarp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Genarp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Genarp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Genarp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Genarp som du kan anlita för takläggning av din villa i Genarp.

Trutech
Björnstorp 828
247 98 GENARP


Kostnad för takläggning i Genarp

Kostnaden och priset på takläggning i Genarp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Genarp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Genarp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Genarp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Genarp

I Genarp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Genarp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Genarp.

I Genarp fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Genarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Genarp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.