Takläggare i Fjälkinge

Annons:

Takläggare i Fjälkinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Fjälkinge. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Fjälkinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Fjälkinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Fjälkinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Fjälkinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Fjälkinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Fjälkinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Fjälkinge.

Fjälkinge Byggservice AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


Allplåt Remato
Riddareg. 12
290 34 FJÄLKINGE


Takpågarna
Landöv. 50 -24
290 34 FJÄLKINGE


Kostnad för takläggning i Fjälkinge

Kostnaden och priset på takläggning i Fjälkinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Fjälkinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Fjälkinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Fjälkinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjälkinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Fjälkinge.

I Fjälkinge fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Fjälkinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Fjälkinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.