Takläggare i Dösjebro

Annons:

Takläggare i Dösjebro - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Dösjebro. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Dösjebro med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Dösjebro rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Dösjebro samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Dösjebro och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Dösjebro

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Dösjebro som du kan anlita för takläggning av din villa i Dösjebro.

Nicklas Takservice
V. Karaby Kyrkov. 91
244 95 Dösjebro


Robbans Plåtslageri I Lödde AB
Centralv. 2
244 71 Dösjebro


Kostnad för takläggning i Dösjebro

Kostnaden och priset på takläggning i Dösjebro kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Dösjebro. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Dösjebro. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Dösjebro från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Dösjebro

I Dösjebro hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånarantal: 858, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dösjebro om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Dösjebro.

I Dösjebro fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Dösjebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Dösjebro som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.