Takläggare i Degeberga

Annons:

Takläggare i Degeberga - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Degeberga. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Degeberga med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Degeberga rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Degeberga samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Degeberga och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Degeberga

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Degeberga som du kan anlita för takläggning av din villa i Degeberga.

Carlssons Bygg i Degeberga AB
Hjortholmenv. 70
297 95 Degeberga


Kostnad för takläggning i Degeberga

Kostnaden och priset på takläggning i Degeberga kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Degeberga. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Degeberga. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Degeberga från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Degeberga

I Degeberga hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Degeberga om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Degeberga.

I Degeberga fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Degeberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Degeberga som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.