Takläggare i Dalby

Annons:

Takläggare i Dalby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Dalby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Dalby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Dalby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Dalby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Dalby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Dalby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Dalby som du kan anlita för takläggning av din villa i Dalby.

Byggfors AB, Erland Fors
Johan Åkermans v. 1
247 53 DALBY


Dalby Takmontage AB
040 - 49 26 60Kostnad för takläggning i Dalby

Kostnaden och priset på takläggning i Dalby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Dalby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Dalby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Dalby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Dalby

I Dalby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dalby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Dalby.

I Dalby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Dalby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Dalby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.