Takläggare i Bunkeflostrand

Annons:

Takläggare i Bunkeflostrand - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bunkeflostrand. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bunkeflostrand med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bunkeflostrand rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bunkeflostrand samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bunkeflostrand och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bunkeflostrand

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bunkeflostrand som du kan anlita för takläggning av din villa i Bunkeflostrand.

JI-EN Entreprenad
Sundsg. 19
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Kostnad för takläggning i Bunkeflostrand

Kostnaden och priset på takläggning i Bunkeflostrand kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bunkeflostrand. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bunkeflostrand. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bunkeflostrand från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bunkeflostrand om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bunkeflostrand.

I Bunkeflostrand fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bunkeflostrand. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bunkeflostrand som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.