Takläggare i Bromölla

Annons:

Takläggare i Bromölla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bromölla. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bromölla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bromölla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bromölla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bromölla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bromölla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bromölla som du kan anlita för takläggning av din villa i Bromölla.

Plåtslagarna i Bromölla AB
Kråkeslättv. 9
295 39 Bromölla


Kostnad för takläggning i Bromölla

Kostnaden och priset på takläggning i Bromölla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bromölla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bromölla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bromölla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bromölla

I Bromölla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bromölla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bromölla.

I Bromölla fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bromölla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bromölla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.