Takläggare i Blentarp

Annons:

Takläggare i Blentarp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Blentarp. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Blentarp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Blentarp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Blentarp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Blentarp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Blentarp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Blentarp som du kan anlita för takläggning av din villa i Blentarp.

Rödde Tak & Fastighetsservice AB
L. Röddev. 89
275 64 Blentarp


Karléns Bygg & Kakel, Urban
Lejdingsv. 5
275 64 Blentarp


Jöma Bleck & Plåt
Blentarpsv. 14
275 62 Blentarp


Takteknik i Lund, AB
Villav. 1
275 62 Blentarp


Kostnad för takläggning i Blentarp

Kostnaden och priset på takläggning i Blentarp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Blentarp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Blentarp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Blentarp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Blentarp

I Blentarp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Blentarp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Blentarp.

I Blentarp fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Blentarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Blentarp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.