Takläggare i Bjuv

Annons:

Takläggare i Bjuv - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bjuv. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bjuv med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bjuv rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bjuv samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bjuv och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bjuv

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bjuv som du kan anlita för takläggning av din villa i Bjuv.

Bygg & Takservice I Helsingborg AB
Koloniv. 21
267 34 BJUV


Kostnad för takläggning i Bjuv

Kostnaden och priset på takläggning i Bjuv kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bjuv. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bjuv. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bjuv från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bjuv

I Bjuv hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjuv om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bjuv.

I Bjuv fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bjuv. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bjuv som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.