Takläggare i Bjärred

Annons:

Takläggare i Bjärred - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bjärred. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bjärred med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bjärred rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bjärred samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bjärred och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bjärred

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bjärred som du kan anlita för takläggning av din villa i Bjärred.

Bjerreds Tak AB
Hovslagarev. 1
237 32 BJÄRRED


Kostnad för takläggning i Bjärred

Kostnaden och priset på takläggning i Bjärred kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bjärred. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bjärred. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bjärred från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bjärred

I Bjärred hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjärred om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bjärred.

I Bjärred fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bjärred. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bjärred som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.