Takläggare i Billesholm

Annons:

Takläggare i Billesholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Billesholm. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Billesholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Billesholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Billesholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Billesholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Billesholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Billesholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Billesholm.

Hammare & Såg
Böketoftav. 11
267 72 BILLESHOLM


Kostnad för takläggning i Billesholm

Kostnaden och priset på takläggning i Billesholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Billesholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Billesholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Billesholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Billesholm

I Billesholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Billesholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Billesholm.

I Billesholm fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Billesholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Billesholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.