Takläggare i Båstad

Annons:

Takläggare i Båstad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Båstad. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Båstad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Båstad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Båstad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Båstad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Båstad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Båstad som du kan anlita för takläggning av din villa i Båstad.

Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


L H B Service AB
Förbindelsev. 27
269 40 BÅSTAD


Anders Hjelm Byggservice AB
Yderhultsv. 12
269 42 BÅSTAD


Nyhléns Plåt AB
Agardhsg. 59
269 33 BÅSTAD


Larsson, Lars Göran
Hemmeslövsv. 55
269 96 Båstad


Kostnad för takläggning i Båstad

Kostnaden och priset på takläggning i Båstad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Båstad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Båstad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Båstad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Båstad

I Båstad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Båstad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Båstad.

I Båstad fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Båstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Båstad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.