Takläggare i Åstorp

Annons:

Takläggare i Åstorp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Åstorp. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Åstorp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Åstorp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Åstorp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Åstorp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Åstorp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Åstorp som du kan anlita för takläggning av din villa i Åstorp.

Takia AB
Plåtslagareg. 13
265 33 ÅSTORP


Bab Byggtjänst AB
Bronsg. 4
265 39 ÅSTORP


Kostnad för takläggning i Åstorp

Kostnaden och priset på takläggning i Åstorp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Åstorp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Åstorp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Åstorp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Åstorp

I Åstorp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åstorp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Åstorp.

I Åstorp fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Åstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Åstorp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.