Takläggare i Asmundtorp

Annons:

Takläggare i Asmundtorp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Asmundtorp. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Asmundtorp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Asmundtorp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Asmundtorp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Asmundtorp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Asmundtorp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Asmundtorp som du kan anlita för takläggning av din villa i Asmundtorp.

Hj Tak AB
Viltstigen 11
261 75 Asmundtorp


Kostnad för takläggning i Asmundtorp

Kostnaden och priset på takläggning i Asmundtorp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Asmundtorp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Asmundtorp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Asmundtorp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Asmundtorp

I Asmundtorp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Asmundtorp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Asmundtorp.

I Asmundtorp fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Asmundtorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Asmundtorp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.