Takläggare i Ängelholm

Annons:

Takläggare i Ängelholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ängelholm. Sammanlagt finns det 10 olika takfirmor i Ängelholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ängelholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ängelholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ängelholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ängelholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ängelholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Ängelholm.

Rönneholm Bygg AB
Rönneholmsg. 33
262 63 ängelholm


Byggteknik i Ängelholm
Blekingeg. 3
262 43 ängelholm


Solobygg AB
Älvdalsg. 7
262 73 ÄNGELHOLM


Robor AB
Brynjeg. 6
262 44 ÄNGELHOLM


Ängelholms Plåtslageri AB
Blekingeg. 7
262 43 ängelholm


Sjölunds Plåtslageri AB
Metallg. 3
262 72 ängelholm


DR Bygg
Metallg. 21 B
262 72 ängelholm


Documentbild Flygfoto
Skolg. 29 A
262 31 ÄNGELHOLM


Villa & Industritak
Storg. 62
262 35 ÄNGELHOLM


Factus Gruppen AB
Valhall Park
262 74 ängelholm


Kostnad för takläggning i Ängelholm

Kostnaden och priset på takläggning i Ängelholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ängelholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ängelholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ängelholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ängelholm

I Ängelholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ängelholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ängelholm.

I Ängelholm fanns det totalt 10 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ängelholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ängelholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.