Takläggare i Åkarp

Annons:

Takläggare i Åkarp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Åkarp. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Åkarp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Åkarp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Åkarp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Åkarp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Åkarp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Åkarp som du kan anlita för takläggning av din villa i Åkarp.

AB Jendrekson
Hasselv. 7
232 52 åkarp


JoM Tak & Plåtservice i Kabbarp AB
Kabbarpsv. 10
232 52 åkarp


Takpunkten Sverige AB
Myntev. 2
232 54 åkarp


Kostnad för takläggning i Åkarp

Kostnaden och priset på takläggning i Åkarp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Åkarp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Åkarp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Åkarp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Åkarp

I Åkarp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åkarp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Åkarp.

I Åkarp fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Åkarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Åkarp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.