Takläggare i Åhus

Annons:

Takläggare i Åhus - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Åhus. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Åhus med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Åhus rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Åhus samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Åhus och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Åhus

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Åhus som du kan anlita för takläggning av din villa i Åhus.

Dan Nilsson Tak AB
Båtbyggarev. 3
296 35 ÅHUS


Andersson, Anders
Norreg. 37
296 31 ÅHUS


Taksäkerhet Syd AB
S. Piggag. 26 F
296 32 åhus


Åhus Takservice AB
Blåklockev. 1
296 38 åhus


Kostnad för takläggning i Åhus

Kostnaden och priset på takläggning i Åhus kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Åhus. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Åhus. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Åhus från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Åhus

I Åhus hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åhus om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Åhus.

I Åhus fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Åhus. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Åhus som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.