Takläggare i Sturefors

Annons:

Takläggare i Sturefors - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sturefors. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Sturefors med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sturefors rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sturefors samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sturefors och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sturefors

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sturefors som du kan anlita för takläggning av din villa i Sturefors.

Takmästarn i Linköping
Skvattramsv. 1
589 61 Sturefors


Kostnad för takläggning i Sturefors

Kostnaden och priset på takläggning i Sturefors kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sturefors. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sturefors. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sturefors från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sturefors

I Sturefors hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sturefors är en tätort i Linköpings kommun, Östergötlands län och kyrkby i Vists socken. Samhället ligger en dryg mil sydost om Linköping. De flesta invånare pendlar till Linköping där de stora arbetsplatserna är SAAB och universitetssjukhuset.

Yta: 104,97 hektar
Invånarantal: 2229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sturefors om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sturefors.

I Sturefors fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sturefors. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sturefors som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Östergötland.