Takläggare i Motala

Annons:

Takläggare i Motala - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Motala. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Motala med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Motala rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Motala samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Motala och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Motala

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Motala som du kan anlita för takläggning av din villa i Motala.

Vätterns Takentreprenad AB
Granhultsg. 7
591 62 MOTALA


Villaverket
Klockarev. 47
591 50 Motala


Takkompaniet
Trädgårdsg. 23
591 35 MOTALA


JBMs Tak & Bygg AB
Björkg. 3
591 36 Motala


Rena Tak I Motala AB
Luxorg. 1
591 39 MOTALA


Hagmans Tak Öst AB
Eriksbergsg. 7
591 45 Motala


Gunnbäck & Franzén, AB
Samuelsbergsg. 26 A
591 35 MOTALA


Kostnad för takläggning i Motala

Kostnaden och priset på takläggning i Motala kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Motala. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Motala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Motala från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Motala

I Motala hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Motala om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Motala.

I Motala fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Motala. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Motala som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Östergötland.