Takläggare i Ljungsbro

Annons:

Takläggare i Ljungsbro - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ljungsbro. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ljungsbro med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ljungsbro rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ljungsbro samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ljungsbro och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ljungsbro

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ljungsbro som du kan anlita för takläggning av din villa i Ljungsbro.

N Olsson Byggnadsplåtslageri AB
Luktärtsv. 3
590 71 Ljungsbro


Kostnad för takläggning i Ljungsbro

Kostnaden och priset på takläggning i Ljungsbro kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ljungsbro. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ljungsbro. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ljungsbro från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ljungsbro

I Ljungsbro hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungsbro om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ljungsbro.

I Ljungsbro fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ljungsbro. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ljungsbro som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Östergötland.