Takläggare i Linköping

Annons:

Takläggare i Linköping - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Linköping. Sammanlagt finns det 13 olika takfirmor i Linköping med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Linköping rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Linköping samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Linköping och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Linköping

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Linköping som du kan anlita för takläggning av din villa i Linköping.

R & C Nordic AB
Nyckelg. 13 B
589 41 Linköping


Takbolaget Roger Andersen AB
Gillbergagatan 41 C
582 73 Linköping


Linköpings Tak AB
Tornbyv. 3
582 73 Linköping


Berland Tak AB
Sunnorpsg. 15
582 73 Linköping


ÖBT tak AB
Fårhjordsv. 42
586 66 Linköping


Sporea Firma
Lindesbergsgränd 14
582 53 Linköping


Hjulsbro Takservice AB
Ö. Strandv. 15
589 43 Linköping


Stiftelsen Byggfonden

Biotopica
Snickareg. 31


Berga Taktjänst AB
Svetsareg. 8
587 37 LINKÖPING


Takkedjan AB
Skogsg. 62
587 23 Linköping


Stefan Bohrn
Vindarnas v. 19
582 72 LINKÖPING


Stg I Linköping AB
Staby Gård
582 76 LINKÖPING


Kostnad för takläggning i Linköping

Kostnaden och priset på takläggning i Linköping kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Linköping. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Linköping. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Linköping från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Linköping

I Linköping hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Linköping om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Linköping.

I Linköping fanns det totalt 13 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Linköping. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Linköping som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Östergötland.