Takläggare i Linghem

Annons:

Takläggare i Linghem - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Linghem. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Linghem med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Linghem rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Linghem samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Linghem och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Linghem

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Linghem som du kan anlita för takläggning av din villa i Linghem.

Bergstens Bygg & Hantverksservice
Himna Storgård
585 64 Linghem


Kostnad för takläggning i Linghem

Kostnaden och priset på takläggning i Linghem kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Linghem. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Linghem. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Linghem från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Linghem

I Linghem hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Linghem om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Linghem.

I Linghem fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Linghem. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Linghem som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Östergötland.