Takläggare i Boxholm

Annons:

Takläggare i Boxholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Boxholm. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Boxholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Boxholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Boxholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Boxholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Boxholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Boxholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Boxholm.

P.D:s Tak & Fasad
Malexanderv. 15
590 13 BOXHOLM


Kostnad för takläggning i Boxholm

Kostnaden och priset på takläggning i Boxholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Boxholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Boxholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Boxholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Boxholm

I Boxholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boxholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Boxholm.

I Boxholm fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Boxholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Boxholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Östergötland.