Takläggare i Storå

Annons:

Takläggare i Storå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Storå. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Storå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Storå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Storå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Storå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Storå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Storå som du kan anlita för takläggning av din villa i Storå.

Anderssons Allservice och Reparation AB
Kallernäs 445
711 96 Storå


Kostnad för takläggning i Storå

Kostnaden och priset på takläggning i Storå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Storå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Storå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Storå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Storå

I Storå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Storå.

I Storå fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Storå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Storå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Örebro.