Takläggare i Örebro

Annons:

Takläggare i Örebro - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Örebro. Sammanlagt finns det 12 olika takfirmor i Örebro med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Örebro rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Örebro samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Örebro och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Örebro

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Örebro som du kan anlita för takläggning av din villa i Örebro.

Kumla Tak AB
Johansdalsv. 4 B
702 31 örebro


SJ Törnqvist Bygg AB
Täby-vad 557
705 94 örebro


Itako AB
Rävgräva
ÖREBRO


Rustabo AB
Radiatorv. 1
702 27 ÖREBRO


HH Bygg O Kakel AB
Avenboksv. 2
703 75 ÖREBRO


TAKLÄGGARN Örebro
S. Allén 37
702 24 örebro


Takringen i Örebro AB
Krang. 9
702 27 ÖREBRO


Bernhard Strabhaar Plåtslageri AB
Kyrkog. 17
702 10 ÖREBRO


Protan AB Lindström Tak
Kryptong. 6
703 74 örebro


Tak & Bygg i Nerike AB
Långåkersg. 28
702 16 ÖREBRO


Svenska Tak AB
Boställsv. 7
702 27 ÖREBRO


Itako Entreprenad I Örebro AB
070 - 206 25 06Kostnad för takläggning i Örebro

Kostnaden och priset på takläggning i Örebro kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Örebro. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Örebro. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Örebro från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Örebro

I Örebro hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örebro om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Örebro.

I Örebro fanns det totalt 12 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Örebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Örebro som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Örebro.