Takläggare i Hällefors

Annons:

Takläggare i Hällefors - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hällefors. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Hällefors med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hällefors rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hällefors samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hällefors och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hällefors

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hällefors som du kan anlita för takläggning av din villa i Hällefors.

Skiffertak AB
Bergmästarv. 33
712 32 HÄLLEFORS


Kostnad för takläggning i Hällefors

Kostnaden och priset på takläggning i Hällefors kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hällefors. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hällefors. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hällefors från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hällefors

I Hällefors hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hällefors om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hällefors.

I Hällefors fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hällefors. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hällefors som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Örebro.