Takläggare i Grythyttan

Annons:

Takläggare i Grythyttan - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Grythyttan. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Grythyttan med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Grythyttan rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Grythyttan samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Grythyttan och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Grythyttan

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Grythyttan som du kan anlita för takläggning av din villa i Grythyttan.

Takskifferspecialisten AB
Lokavägen 9
712 60 Grythyttan


Jörgen Lindéns Bygg & Skiffertaksteknik
Granliden 10
712 95 Grythyttan


Videvikens Bygg AB
Bovik 76
712 94 GRYTHYTTAN


Takskifferspecialisten AB
Skolg. 10
712 60 Grythyttan


Skifferspecialisten
Skatviken 17
712 94 GRYTHYTTAN


Grythyttevikens Skiffertak AB
Grythytteviken 210
712 95 GrythyttanPer H.Nilsson AB
GrythyttevikenGrythyttans Skiffermontage
Hantverksg


Kostnad för takläggning i Grythyttan

Kostnaden och priset på takläggning i Grythyttan kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Grythyttan. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Grythyttan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Grythyttan från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Grythyttan

I Grythyttan hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun och kyrkbyn i Grythyttans socken. Orten ligger mellan sjöarna Torrvarpen och Sör-Älgen. I Grythyttan finns Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens hus. Måltidens hus är en byggnad som ursprungligen användes vid världsutställningen i Sevilla 1992.

Yta: 152,37 hektar
Invånarantal: 891, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grythyttan om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Grythyttan.

I Grythyttan fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Grythyttan. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Grythyttan som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Örebro.